HOME > Detail View

Detail View

Le français déchiffré : clé du langage et des langues

Le français déchiffré : clé du langage et des langues (Loan 1 times)

Material type
단행본
Personal Author
Adamczewski, Henri.
Title Statement
Le français déchiffré : clé du langage et des langues / Henri Adamczewski.
Publication, Distribution, etc
Paris :   A. Colin,   c1991.  
Physical Medium
415, [6] p. : ill. ; 23 cm.
ISBN
2200330529
Bibliography, Etc. Note
Includes bibliographical references (p. [419]).
Subject Added Entry-Topical Term
Language and languages. French language.
000 00000cam u2200205 a 4500
001 000000000043
005 20151028100301
008 940324s1991 fr a 000 0 fre d
010 ▼a 91215133
020 ▼a 2200330529
035 ▼a (KERIS)REF000014692486
040 ▼a DLC ▼c DLC ▼d 211009
050 0 0 ▼a P106 ▼b .A295 1991
082 0 0 ▼a 418 ▼2 23
084 ▼a 418 ▼2 DDCK
090 ▼a 418 ▼b A197f
100 1 ▼a Adamczewski, Henri.
245 1 3 ▼a Le français déchiffré : ▼b clé du langage et des langues / ▼c Henri Adamczewski.
260 ▼a Paris : ▼b A. Colin, ▼c c1991.
300 ▼a 415, [6] p. : ▼b ill. ; ▼c 23 cm.
504 ▼a Includes bibliographical references (p. [419]).
650 0 ▼a Language and languages.
650 0 ▼a French language.

Holdings Information

No. Location Call Number Accession No. Availability Due Date Make a Reservation Service
No. 1 Location Main Library/Western Books/ Call Number 418 A197f Accession No. 412906086 Availability Available Due Date Make a Reservation Service B M

New Arrivals Books in Related Fields

Barral, Céline (2020)
Norton, Bonny (2021)
Oustinoff, Michaël (2020)
Boukreeva-Milliaressi, Tatiana (2021)
Herrmann, Michael (2020)
Greiner, Norbert (2021)